Om oss

Vi brinner för att lära ut parkour!

Finns i Västmanland

Vår parkourförening är stolt över att vara en aktiv del av Västmanlands idrottsliv. Vi erbjuder en spännande och dynamisk miljö där medlemmar från alla delar av regionen kan komma samman och dela sin passion för parkour.

Erfarna instruktörer

Kärnan i vår förening är vårt team av erfarna och engagerade instruktörer. Varje instruktör har en gedigen bakgrund inom parkour och är dedikerad till att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter.

Utbildning i fokus

Hos oss står utbildning i centrum. Vi tror på vikten av en stark grund och kontinuerlig utveckling inom parkour. Våra träningsprogram är utformade för att ge medlemmarna en djup förståelse för parkours principer och tekniker, med en balans mellan teori och praktik.

Instruktör

Parkour Mälardalen AB

Hej! Jag heter Fedaa och är en av era instruktörer i parkour. Min resa med parkour började för många år sedan och har varit ett otroligt äventyr. Trots att jag tidigare höll på med kampsport och tog första plats i en taekwondo-tävling, är det parkour som verkligen fångat mitt hjärta.

För mig är parkour mer än bara en sport – det är ett sätt att uttrycka mig själv och testa mina gränser. Som instruktör har jag insett att varje person har sin egen stil och takt för att lära sig. Jag anpassar min undervisning för att passa varje elevs behov och det ger mig stor glädje att se dem växa och utvecklas.

Mitt mål är att göra parkour roligt och tillgängligt för alla. Oavsett om du precis har börjat eller redan känner till grunderna, ser jag fram emot att hjälpa dig att nå dina mål och ha roligt på resan!

Parkour för alla!

Vår vision är att göra parkour tillgängligt för alla som vill upptäcka denna spännande sport. Oavsett om du är nybörjare som vill prova på något nytt, eller en erfaren utövare som söker nya utmaningar, har vi resurserna och kunskapen för att stödja din resa.

Vårt mål är inte bara att lära ut parkourtekniker, utan även att främja självförtroende, fysisk hälsa och en känsla av gemenskap bland våra deltagare.